Over ons

RESICARE

 

 

SERVICE IN ALLE VERTROUWEN, MET HART EN ZIEL

 

Knokke - Zeebrugge - Blankenberge - Wenduine - Damme - Brugge

OVER MEZELF

Graag stel ik mezelf, Peter Sarazijn, even kort voor...

 

Geboren in Brugge, gelukkig opgegroeid te Damme en mijn hart verloren aan Brugge en onze kust. Toen ik anno 2012 in Zeebrugge kwam wonen leerde ik het leven, de natuur en de mens nog meer waarderen.

Mijn loopbaan heeft altijd in het teken van de medemens gestaan, vooral van de jongeren. Dit nog altijd trouwens en met evenveel liefde.

In een wereld waar macht, ego's, jaloezie steeds meer de kop op steken en we onszelf overal moeten bewijzen, is er meer dan ooit nood aan 'respect, geluk en liefde voor elkaar'.

Vanuit deze visie is in 2016 'Resicare' ontsproten: service bieden waarbij mensen centraal staan en het hart op de eerste plaats komt. Op deze manier mens en dier gelukkig kunnen maken, het is een zegen.

Ik hou mij er trouwens aan persoonlijk kennis met U te maken, alleen op deze manier kan er kwaliteit, service en vertrouwen worden geboden.

De meeste services voer ik zelf uit, ik laat me echter ook graag vrijwillig bijstaan door twee van mijn oogappels en enkele fijne kennissen. Ook zij dragen de 'Resicare-visie' hoog in het vaandel!

'Genieten van het leven' met een gezonde dosis werkvreugde, het maakt ons allemaal gelukkig.

"Ik luister graag

naar Uw wensen..."

PARTNERS VAN RESICARE

Dankzij enkele partners kunnen we een nog bredere service aanbieden. U hebt een boot, bent op zoek naar een trimster of hebt enkele herstellingen die moeten uitgevoerd worden, het kan ook via ons!

Vanuit onze visie steunt Resicare ook graag enkele fijne initiatieven.

Ons hart gaat momenteel vooral uit naar 'Lorith', een jongeren-muziekgroep, en 'Beestjes in Nesten'. Ook zij maken mens en dier gelukkig!

VRIJWILLIGERS

JEROEN

vrijwilliger dierenoppas

JOLIEN

vrijwilliger dierenoppas

BRENT

vrijwilliger dierenoppas

Resicare

Copyright @ All Rights Reserved